Action, Lidl en Aldi superaanbieding: dé gadget voor zelfgemaakte pizza

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel verschillende gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi valt deze week op met deze pizzarette.

Aldi helpt je van je oude gourmetset af

Goed verstopt onder een dikke laag stof ergens op zolder ligt een gourmetstel dat je tien jaar geleden bij Aldi hebt gekocht. Dit gourmetstel wordt iedere december weer van zolder getoverd, afgestoft, en klaargemaakt voor gebruik tijdens kerst. De pannetjes en spatels worden geteld; niet geheel verrassend is de set nog steeds compleet. Het gourmetstel wordt vervolgens na Eerste Pinksterdag weer netjes opgeborgen in de oude doos die zonder de tien lagen plakband, een voor ieder jaar dat de set is gebruikt, al lang niet meer bestond.

Vertoonde je goede oude gourmetstel vorig jaar wat kuren? Misschien is het dan echt tijd om hem een laatste rustplaats te geven. Daar was het eigenlijk vijf jaar geleden al tijd voor maar daar zullen we niet te lang over doorgaan. Vind je afscheid nemen moeilijk? Misschien maakt deze deal van Aldi het dan wat makkelijker: je kunt je oude gourmetset namelijk snel vervangen met deze nieuwe pizzarette.

Een pizzawattes?

Het is niet vreemd als je nog nooit van Aldi’s pizzarette hebt gehoord. Het gadget is namelijk niet zo’n institutie in Nederland als de gourmetset tijdens de feestdagen. Toch is hij zeker net zo leuk. Met een pizzarette maak je namelijk handgemaakte mini-pizza’s.

Aldi’s Pizzarette heeft een handgemaakte terracotta koepel, wordt geleverd met 6 bakspatels en een uitsteenvorm om de pizza’s in de perfecte maat te bakken.

pizzarette Aldi
Pizzarette (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 54,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 49 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: dé gadget voor zelfgemaakte pizza
Sluiten