Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 4 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: smartwatch met Bluetooth

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel verschillende gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met een betaalbare smartwatch.

Smartwatch en activity tracker blijft populair

De smartwatch of fitness tracker is een gadget die niet zomaar meer verdwijnt. Zolang men persoonlijke fitheid belangrijk blijft vinden en geïnteresseerd blijft in gadgets zul je mensen met deze slimme horloges zien rondlopen. Het is moeilijk voor te stellen dat een van beide of allebei deze dingen minder belangrijk worden de komende jaren. Het tegendeel lijkt zelfs het geval.

Ook in 2020 was de smartwatch populair. Juist nu men meer op zichzelf is aangewezen wat betreft fitheid doordat de voetbal- en hockeyclub bijvoorbeeld dichtzitten. Lidl speelt hier slim op in met een goedkope smartwatch die de hele dag door je activiteiten bijhoudt. Tenminste, als je hem om hebt natuurlijk.

Lidl smartwatch
Smartwatch (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s smartwatch Amazfit BIP S

De Amazfit BIP S van Huami is een slimme smartwatch voor zijn prijs. Voor de gemiddelde smartwatch van Garmin en Fitbit betaal je namelijk al snel meer dan 100 euro, maar de prijs van dit exemplaar ligt daar ver onder. Kan deze smartwatch dan wel concurreren met Xiaomi’s goedkope en sterke smartwatch (Mi Band)? Dat durven we niet te zeggen en is aan jou om uit te vinden.

Lidl’s smartwatch heeft onder andere een ingebouwde GPS, is waterbestendig tot 50 meter diep, heeft een bijbehorende app en werkt met Android 5.0 en iOS 10.0 en hoger. Bekijk Lidl’s webshop als je benieuwd bent naar meer specificaties van de strakke smartwatch.

Lidl smartwatch
Smartwatch (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 49 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: smartwatch met Bluetooth
Sluiten