Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 7 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: maak een back-up van je back-up

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 49 doet Aldi het lekker met een externe harde schijf.

Wees verstandig: back-up je back-up

Het einde van 2021 is in zicht. Dat betekent dat het hoog tijd is om je computer en smartphone op te ruimen en op te schonen. Daar heb je in 2021 ongetwijfeld genoeg zooi foto’s en video’s op verzameld. Om ervoor te zorgen dat alle goede (en minder goede) herinneringen bewaard blijven doe je er goed aan een back-up te maken van al je documenten. Nog beter: maak een dubbele back-up van je documenten. Eentje in de cloud en eentje op een externe harde schijf. Zo weet je zeker dat je foto’s en documenten niet op de een of andere mysterieuze manier verdwijnen. Voor zo’n externe harde schijf kun je in week 49 terecht bij Aldi.

externe harde schijf
Externe harde schijf (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: externe harde schijf 2TB

De externe harde schijf die in week 49 bij Aldi in de schappen ligt heeft een grote opslagcapaciteit: 2 TB. 2 TB is voldoende capaciteit om 620.000 foto’s op te slaan en 80 dagen aan video-materiaal. Al ligt het er natuurlijk altijd aan hoe groot de bestanden zijn. Volgens ‘het internet’ kun je op een 2 TB harde schijf zo’n 70 uur aan 4K video opslaan. Niet verkeerd.

Aldi’s externe harde schijf werkt met verschillende Windows software en Mac OS 10.x.

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets uit week 49 voor je op een rij, waaronder een 58” smart-tv, slimme verwarming en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: maak een back-up van je back-up
Sluiten