Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 12 dec 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: 58” Ultra HD Smart tv

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 49 valt Aldi op met een Ultra HD smart-tv.

Tijd voor een filmmarathon

De dagen worden (nog steeds) korter, de temperatuur daalt en tijden worden weer wat grimmiger. Dat vraagt om een filmmarathon. De benodigdheden daarvoor zijn: popcorn, iets te drinken, goed gezelschap en een groot beeldscherm. Hoe groot? 58” Als het aan Aldi ligt. Daar scoor je in week 49 namelijk een 58” Ultra HD smart tv voor tijdens je kerst-filmmarathon, maar natuurlijk ook voor alle filmmarathons en uren bingen die daarop volgen.

Aldi’s deal: Ultra HD smart-tv

De smart-tv die deze week bij Aldi in de schappen ligt is er een van het merk Medion. Producten als laptops, tablets en ook tv’s van Aldi’s ‘huismerk’ hebben over het algemeen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een tv van dit formaat biedt een ultieme thuisbioscoop ervaring. Na installatie kun je direct beginnen met bingen, want de Netflix-app en Amazon Prime Video app zijn voorgeïnstalleerd op de tv. Let wel op: dat is alleen de app. Het abonnement moet je (helaas) wel zelf betalen. Zorg er wel voor dat je voldoende afstand kunt nemen van het beeldscherm wanneer je er naar kijkt, anders hou je het niet de hele marathon vol.

Deze tv heeft drie jaar garantie en kost minder dan 500 euro. Dat is veel geld, maar geen verkeerde prijs.

Aldi Ultra HD smart-tv
Ultra HD smart-tv (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 459,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 49 voor je op een rij, waaronder een budget fitness tracker, apparaten voor het perfecte kerstdiner en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: 58” Ultra HD Smart tv
Sluiten