Action, Lidl en Aldi superaanbieding: tablet en toetsenbord onder 200 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel verschillende gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi valt deze week op met deze goedkope tablet inclusief toetsenbord.

Is deze goedkope tablet eerder een kleine laptop of grote smartphone?

Een tablet hoeft niet duur te zijn. Dat laat Aldi deze week zien met deze Medion tablet die minder dan 200 euro kost. Verwacht voor dat geld geen kleine laptop maar eerder een grote smartphone. Voor wie een wat groter scherm dan zijn smartphone-scherm zoekt om op te YouTuben en wat zoekopdrachten op in te voeren is dit wellicht een goede optie.

Wat deze tablet eerder een grote smartphone dan een kleine laptop maakt zijn onder andere de processor en het werkgeheugen van 3GB en interne geheugen van 64GB. Deze laatste is overigens optioneel uitbreidbaar met een geheugenkaart die je er zelf in kunt steken. Verder heeft de tablet een gps-functie, een 5 MP frontcamera en een 6000mAh Li-ion accu.

Aldi’s tablet met toetsenbord

Een fijne extra aan deze deal is dat de tablet wordt geleverd inclusief bijbehorend Medion toetsenbord. Dat maakt de 10” tablet in een klap een stuk gebruiksvriendelijker. Klik het toetsenbord onder de tablet en het lijkt haast een kleine tablet. Al hebben we net wel geconstateerd dat de tablet dus eerder een grote smartphone is. Enfin, ook voor een grote smartphone is dit geen slechte deal.

Medion tablet Aldi
Medion Lifetab E10802 (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 189,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 49 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: tablet en toetsenbord onder 200 euro
Sluiten