Action, Lidl en Aldi superaanbieding: smartwatch voor 60 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en nog veel meer. Soms zijn deze gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Die topper ligt deze week bij Lidl in de schappen.

Lidl’s deal: goedkope smartwatch

Lidl verkoopt deze week niet één, maar maarliefst drie verschillende activity trackers en/of smartwatches. De een is simpel en goedkoop en de ander is wat uitgebreider en nog steeds goedkoop. Zoals bijvoorbeeld deze Huami Amazfit Bip S smartwatch. Deze smartwatch met touchscreen kost maar 60 euro en daarvoor krijg je een hele bult functies en een strak ontwerp dat niet zo stiekem doet denken aan Apple’s Apple Watch.

Amazfit Lidl smartwatch
Amazfit smartwatch (Afbeelding: Lidl)

Een smartwatch voor de sportieveling, gezondheidsfreak en multitasker

Een smartwatch is het perfecte gadget voor de sportieveling onder ons die van cijfertjes en statistieken houdt. Hij houdt namelijk allerlei verschillende data bij over je dagelijkse activiteiten, zoals het aantal gelopen stappen en de afgelegde afstand. Daarnaast is het ook een topgadget voor wie een oogje in het zeil wil houden met betrekking tot zijn gezondheid. Daarvoor heeft hij bijvoorbeeld een hartslagmeter, meet hij het aantal verbrande calorieën en je slaapritme.

Deze Amazfit smartwatch van Lidl is als laatste ook goed voor de multitasker en bezige bij. Hij geeft namelijk notificaties van je smartphone weer zoals oproepen en nieuwe e-mails, of wanneer je meldingen ontvangt op social media. Dit kan wanneer de smartwatch via Bluetooth is verbonden met je smartphone. Op je smartphone kun je overigens alle data over je dagelijkse activiteiten terugzien in de bijbehorende Zepp-app.

smartwatch Lidl Amazfit
Amazfit smartwatch (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 5 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: smartwatch voor 60 euro
Sluiten