Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: maak zelf frisdrank en bruisend water

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en nog veel meer. Soms zijn deze gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat dit apparaat van Sodastream.

Een beter alternatief op frisdrank kopen

Frisdrankliefhebbers onder ons ondervinden een aantal nadelen van hun frisdrankverslaving: frisdranken zijn enorm slecht voor je tanden en alle plastic flessen zijn enorm slecht voor het milieu. Aan beide nadelen kun je iets veranderen. Het makkelijkst is om te stoppen met frisdrank drinken. Al is dat misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt ook iets aan beide dingen doen een apparaat als de Sodastream Cool in je keuken.

Met zo’n apparaat maak je namelijk zelf in een handomdraai bruisend water en frisdrank, zo zoet als je zelf wil, en koop je niet steeds opnieuw plastic flessen. Win-win dus. Tenminste, als je de frisdrank niet zoeter maakt dan hij in de supermarkt te koop is natuurlijk. Zo’n apparaat is deze week te koop bij Aldi.

sodastream cool Aldi
Sodastream cool (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Sodastream Cool

Sodastream maakt al jarenlang handige apparaten waarmee iedereen zelf frisdrank en bruisend water kan maken. Dit klinkt ingewikkeld maar is simpel. Binnenin het apparaat zit een cilinder met daarin koolzuur. Met een druk op de knop laat deze cilinder koolzuur in een fles met gewoon kraanwater. Hoe vaker je op de knop drukt, hoe meer koolzuur er in je drankje komt.

Het is niet duidelijk of Aldi de Sodastream levert inclusief de cilinder. Het lijkt er wel op dat het apparaat wordt geleverd inclusief een literfles en een 500ml fles die je makkelijk mee kunt nemen. Het apparaat en de flessen zijn gemaakt van BPA-vrij plastic.

Wanneer je niet graag frisdrank drinkt is dit apparaat niet alleen weggegooid geld maar ook weggegooid plastic (en waarschijnlijk een enorme bult verpakkingsmateriaal). Daarnaast neemt het apparaat natuurlijk ruimte in op je aanrecht. Drink je wel frisdrank? Dan scheelt deze Sodastream van Aldi je niet alleen het tillen van flessen frisdrank uit de Supermarkt, maar bespaart het ook snel een flink aantal plastic flessen.

Sodastream cool Aldi
Sodastream Cool (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 5 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!