Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 2 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor stevige (sport)massage

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en nog veel meer. Soms zijn deze gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Die topper ligt deze week bij Aldi in de schappen voor iedereen die een stevige (sport)massage kan gebruiken.

Geen ontspannende maar een stevige massage

Wie aan een massage denkt heeft waarschijnlijk een ontspannen behandeling in gedachten waarbij men languit op een massagebed ligt en ergens heerlijk tussen slaap en bewustzijn dwarrelt. Helaas is niet iedere massage zo’n droom. Dat kan iedereen die wel eens bij de fysiotherapeut is geweest bevestigen. Iedereen die wel eens een massage gun heeft gebruikt weet ook dat een massage vaker functioneel dan ontspannend is. Zo’n massage gun is deze week te koop bij Aldi.

Aldi massage-gun
Massage gun (Afbeelding: Aldi)

Aldi wrijft het er lekker in

Eigenlijk is vrijwel iedere massage op de een of andere manier bedoeld om te ontspannen. Zelfs een stevige sportmassage van de fysiotherapeut. Je fysiotherapeut een bezoek brengen na iedere sportieve uitspatting is alleen geen optie. Wie zijn grenzen niet goed kent en weer nét wat te fanatiek is bezig geweest kan zichzelf wel masseren met behulp van een massage gun. Zo’n massage is niet perse prettig maar wel ontspannend voor stijve spieren na het sporten.

Een massage gun is een veel gezien apparaat onder professionele sporters. Je hoeft gelukkig geen professionele sporter te zijn om er een te gebruiken en de voordelen ervan te ervaren. Gespannen kuiten na 5 kilometer hardlopen is voldoende reden om dit massage gun die kuiten even goed los te boetseren.

Aldi’s massage gun is en relatief simpel apparaat. Hij heeft zes snelheidsniveau’s en heeft vier kopstukken. Die hebben ieder hun eigen therapeutische functie. Het apparaat wordt geleverd met een 220V-adapter.

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 5 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!