Action, Lidl en Aldi superaanbieding: onmisbare gadget voor wie alleen slaapt

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel verschillende gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi doet het deze week goed met deze must-have gadget voor wie tijdens deze koude nachten alleen in bed ligt.

Aldi verwarmt je bed voor

Anno 2020 is het niet makkelijk om als single alleen thuis te zitten. Waar je eerder misschien makkelijk in contact kwam met nieuwe mensen zit je nu waarschijnlijk al een tijd ‘s avonds alleen te Netflixen. Nu de dagen kort en koud zijn wordt het extra duidelijk dat je misschien wat warmte mist. Aldi begrijpt dit en heeft daarom de oplossing voor je in de schappen liggen: een 1-persoons elektrische onderdeken. Zo heb je geen warme billen naast je nodig in bed, of drie lagen met dekens, om het warm te hebben.

elektrische deken Aldi
1-persoons elektrische deken (Afbeelding: Aldi)

Must-have in koude winters: 1-persoons elektrische onderdeken

Aldi’s elektrische deken verwarmt je bed snel voor. Dit is een onderdeken wat betekent dat hij de plek waar je ligt op je matras lekker voorverwarmt voordat jij in bed stapt. Daarvoor hoef je alleen maar een van de drie warmtestanden te kiezen op de bijbehorende schakelaar.

Het gadget is overigens niet alleen handig voor wie alleen in bed ligt. Het is ook de uitkomst voor wiens partner het altijd te warm heeft en jij altijd te koud. De onderdeken maakt het bed aan de kant van je partner niet kouder, maar als jij het ook heeft hebt kunnen jullie in ieder geval lekker samen liggen zweten.

elektrische deken Aldi
1-persoons elektrische onderdeken (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 50 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: onmisbare gadget voor wie alleen slaapt
Sluiten