Action, Lidl en Aldi superaanbieding: USB-laadstation dat al je (oké max. 5) apparaten oplaadt

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons iedere week met de vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets die ze in de schappen hebben liggen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze keer is dat het USB-laadstation van de Lidl. Oké, dit is geen super sexy gadget, maar je kunt niet ontkennen dat hij super praktisch is.

Even goed opladen dankzij Lidl

We gebruiken steeds meer apparaten. Denk aan je smartphone, tablet, laptop, powerbank, Bluetooth headphones, en ga zo nog maar even door. Misschien heb je een aantal apparaten die draadloos opladen met QI. Dat is handig, maar toch zullen je meeste apparaten nog ‘ouderwets’ aan het snoer gelegd moeten worden. Het grootste probleem is echter meestal niet het aantal opladers en kabels in huis, maar het aantal stopcontacten in de muur. Dat probleem lost dit USB-laadstation van de Lidl op.

USB-laadstation Lidl
USB-laadstation (Bron: Lidl)

USB-laadstation biedt veel nieuwe mogelijkheden

Dankzij de snellaadtechnologie Quick charge 3.0-poort worden alle apparaten die je aan dit oplaadstation hangt snel opgeladen. Je kunt er maar liefst vijf apparaten tegelijkertijd mee opladen. Dat betekent dat je het stopcontact dat je nu overhoudt kunt gebruiken om de popcornmachine in te pluggen. Of je elektrische trein. Of het lampje voor je aquarium: het kan allemaal.

Lidl’s USB-oplaadstation staat in een praktisch standaard. Het enige dat je zelf nodig hebt zijn vijf apparaten en vijf USB-oplaadkabels. Het oplaadstation heeft zowel een USB-A-poort als vier standaard USB-poorten (B-E). De kabel hieronder wordt als enige wel bij het oplaadstation geleverd.

USB-oplaadstation Lidl
Kabel die bij het oplaadstation wordt geleverd (Bron: Lidl)

Deze gadget is ideaal voor wie veel gadgets of een groot gezin heeft. Wat deze functionele superoplader mag kosten? 14,99 Euro.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 50 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: USB-laadstation dat al je (oké max. 5) apparaten oplaadt
Sluiten