Action, Lidl en Aldi superaanbieding: spotgoedkope Bluetooth oordopjes

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi doet het deze week goed met een paar Bluetooth oordopjes.

Apple’s Airpods worden eindeloos gekopieerd

Voordat Apple in 2016 zijn AirPods op de markt bracht was men erg sceptisch over Bluetooth oordopjes. Dit ondanks dat sommige merken al een tijd lang Bluetooth oordopjes ontwikkelden. Toch was het de komst van Apple’s Airpods die de productie en verkoop van Bluetooth oordopjes echt een boost gaf. Deze populariteit is nooit meer afgenomen.

Zelfs Action, Lidl en Aldi verkopen regelmatig Bluetooth oordopjes tegen een lage prijs. Dat is ook deze week het geval met deze oordopjes die verdacht veel weg hebben van Apple’s Airpods. Tenminste, als we naar het ontwerp kijken en de specificaties even achterwege laten.

Aldi Bluetooth oordopjes
Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s draadloze oordopjes

Voor Apple’s draadloze oordopjes (en andere Bluetooth oordopjes van hoge kwaliteit) tel je al gauw een paar honderd euro neer. Die heb je misschien niet of wil je niet uitgeven aan een paar oordopjes waarvan je er toch gegarandeerd een gaat kwijtraken. Voor hen heeft Aldi deze week Bluetooth oordopjes in de schappen liggen.

Aldi’s Bluetooth oordopjes hebben een 30 mAh accu die goed is voor zo’n 3,5 tot 4 uur luisterplezier. Daarnaast worden de oordopjes geleverd met een powerbank case (wat tegenwoordig eigenlijk haast standaard is voor Bluetooth oordopjes, hoe goedkoop ze ook zijn). De oplaadtijd van de Bluetooth oordopjes is 3 uur en ze springen automatisch aan wanneer je ze uit de case haalt.

Prijs: 19,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 51 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: spotgoedkope Bluetooth oordopjes
Sluiten