Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 20 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: onmisbaar apparaat voor het thuiswerken

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks verschillende gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi valt deze week op met een koffiemachine met bonenmaler.

Aldi weet wat belangrijk is voor het thuiswerken

We kunnen er omheen draaien maar een goede kop koffie is het geen dat je door een lange werkdag heen sleept. De deur uit gaan voor een ‘koffietje to-go’ zit er niet voor iedereen in. Daarnaast is het misschien ook simpelweg verstandiger om thuis te blijven. Een hele dag thuis zitten is saai, heel saai, maar een verse kop koffie uit je eigen koffiemachine maakt veel goed. Bij Aldi ligt deze week zo’n apparaat in de schappen. Om die in huis te halen moet je dus wel even een kort bezoekje brengen aan Aldi, al kun je hem ook online bestellen. Dit laatste duurt alleen wel langer en is wat zonde van het transport als je ook gewoon naar de Aldi bij jou om de hoek kunt wandelen.

Koffiemachine met ingebouwde bonenmaler

Wat direct opvalt aan deze koffiemachine is dat hij een ingebouwde bonenmaler heeft. Dit betekent dat hij altijd een echte verse kop koffie zet. Tenminste, als je er een beetje verse bonen in stopt natuurlijk. Koffiebonen die meer dan 3 weken geleden zijn geroosterd of waarvan de zak al een tijdje open staat verliezen absoluut lekkere aroma’s.

Terug naar het apparaat; Aldi’s koffiemachine is bedoeld voor het bereiden van filterkoffie. Hou dus ook rekening met het typen bonen dat je koopt. Een ‘blend’ komt namelijk minder goed uit de verf dan een ‘single origin’ boon. Heb je geen idee waar je dit soort bonen kunt kopen en heb je nog een pak filterkoffie in huis? Dan kun je die ook in het apparaat stoppen. De koffiemachine heeft verder een instelbare koffiesterkte, een bedieningspaneel met een digitaal display en schakelt automatisch uit na 35 minuten.

Aldi koffiemachine
Koffiemachine§ (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 79,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 51 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: onmisbaar apparaat voor het thuiswerken
Sluiten