Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 18 dec 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: speaker met DJ-controller

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi valt deze week op met een party speaker met meerdere functies.

Bouw een groots klein feestje

Het lijkt er op dat kerst 2020 geen groot feest gaat worden. Tenminste, niet als we het hebben over het aantal mensen dat je over de vloer mag hebben. Dat betekent echter niet dat je het niet groots kunt vieren voor jezelf en het kleine gezelschap waar je wel mee bent. Aldi moedigt een kleinschalig groots feestje aan met de verkoop van deze party speaker. Deze is namelijk net groot genoeg om de woonkamer om te toveren tot discotheek. Feest tot in de late uurtjes of tot de buren beginnen te klagen met deze speaker en DJ-controller in-één.

party speaker Aldi
Party speaker (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s party speaker met DJ-controller

Aldi’s party speaker heeft alles in huis om een klein groots feestje te bouwen. De speaker heeft onder andere twee 20 Watt speakers, LED-lichteffecten en een microfoon-ingang. Plug zelf een microfoon in de speaker zodat de MC zijn ding kan doen of zodat je kleine handjevol gasten zonder schaamte kan deelnemen aan de karaoke.

Een opvallende functie van deze party speaker is echter de DJ-controller bovenop de speaker. Deze heeft acht multifunctionele en verlichte performance pads per deck. Sluit je smartphone, tablet of laptop via Bluetooth aan op de speaker en het feestje (met de sterke nadruk op ‘je’) kan beginnen.

party speaker Aldi
Party speaker (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 139,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 50 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: speaker met DJ-controller
Sluiten