Action, Lidl en Aldi superaanbieding: deze gadget klinkt als muziek in de oren

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met goedkope Bluetooth in-ear oordopjes van Philips.

Het genot van oordopjes zonder snoer

Een set Bluetooth oordopjes is de uitkomst voor de multitaskers en bezige bijtjes onder ons. Zonder snoer dat je oordopjes aan je smartphone verbindt kun je namelijk te pas en te onpas opstaan om koffie te zetten tijdens het werken om het nog iets verder uit te stellen. Daarnaast zijn Bluetooth oordopjes ook je vriend tijdens het sporten. Nu hoef je niet meer met smartphone in je hand te hardlopen terwijl die ongemakkelijk vastzit aan je oordopjes; in plaats daarvan loop je hard met een smartphone in je hand waar geen snoer aan zit. Het verschil lijkt klein maar is significant voor de ervaringsdeskundigen.

Bluetooth in-ear oordopjes Philips
Bluetooth oordopjes Philips Lidl
Bluetooth in-ear oordopjes van Philips (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Philips in-ear Bluetooth oordopjes

De oordopjes die deze week bij Lidl in de schappen liggen zijn van Philips. Precies, het Nederlandse merk dat al een tijd is gestopt met het maken van consumentenelektronica. Lidl heeft blijkbaar nog een paar pallets met Bluetooth in-ear oordopjes van de fabrikant weten te bemachtigen en probeert die nu aan jou te verkopen.

Is het een goede deal? Dat ligt eraan waar je naar zoekt. De oordopjes zijn scherp geprijsd en hebben een goede pasvorm voor sportieve activiteiten. Dankzij de geïntegreerde accu zijn ze goed voor zo’n 7 uur luistermuziek en daarnaast hebben ze een geïntegreerde microfoon zodat je er ook handsfree mee kunt bellen. Een fijne extra is dat de oortjes aan elkaar blijven kleven door magneten.

Bluetooth oordopjes Philips Lidl
Bluetooth in-ear oordopjes (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 52 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: deze gadget klinkt als muziek in de oren
Sluiten