Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Android smartphone voor onder 200 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met een smartphone voor minder dan 200 euro.

Goedkoop is niet altijd duurkoop

Toen Apple in het begin van 2010 de iPhone 4 presenteerde waren smartphones met touchscreens haast ondenkbaar. Iets van de toekomst. Die toekomst is nu en anno 2020 is de smartphone niet meer weg te denken uit onze samenleving en onze hand. Waar een smartphone eerder een dure gadget was, is hij tegenwoordig in allerlei prijsklassen verkrijgbaar.

Een kleiner prijskaartje betekent vaak ook dat je concessies moet doen op de functies, het geheugen, de camera, het beeldscherm en meer. Dat hoeft alleen helemaal geen probleem te zijn wie gewoon een simpele goedkope smartphone zoekt om zo nu en dan eens mee te bellen of een bericht te sturen. Zoek je zo’n smartphone? Dan is het de moeite waard eens op Lidl’s website deze OPPO smartphone te bekijken.

Lidl oppo smartphone
Oppo Android smartphone (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: OPPO Android smartphone

De smartphone die we in Lidl’s webshop tegenkwamen is een simpele Android smartphone van het merk OPPO. De smartphone heeft een 5000 mAh accu, Bluetooth 5.0, een 15 MP viervoudige camera en een Qualcomm Snapdragon 665 Mobile Platform Processor. Daarnaast heeft hij plek voor één simkaart (als je een iPhone hebt of heb gehad dan ben je dit vast wel gewend) en is te ontgrendelen middels een vingerafdrukscanner op de zijkant van de smartphone.

OPPO’s A52 Twilight Black smartphone is er geen voor wie zijn smartphone dagelijks fanatiek gebruikt en er veel apps op wil downloaden. Maar voor het ‘lichtere’ gebruik is dit een aardig toestel die best een tijd mee kan gaan, mits je er zuinig mee omgaat natuurlijk.

Oppo smartphone Lidl
Oppo smartphone (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 189,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 52 in de schappen lagen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Android smartphone voor onder 200 euro
Sluiten