Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Sharp 4K smart-tv

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met een grote 50” smart tv.

4K en smart-tv de standaard

Tien jaar en zelfs vijf jaar geleden waren smart-tv’s en 4K tv’s niet de standaard. Tegenwoordig is een smart-tv met 4K de standaard. Hij is zelfs zo standaard dat je er een bij Lidl kunt kopen voor minder dan vierhonderd euro. Deze schermen zijn haast niet meer weg te denken uit onze woonkamers. Dat wegdenken wordt wat vergoelijkt doordat ze in de laatste jaren opnieuw groter en groter zijn geworden. Dat zal niet anders zijn voor deze 50” Sharp 4K smart-tv.

smart tv sharp Lidl
Sharp 4K smart-tv (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Android smart-tv van Sharp

Deze Android smart-tv van Sharp is volgens Lidl meer dan alleen een tv. Doordat hij is te verbinden met het wifi-netwerk in je huis kun je er ook YouTube filmpjes op kijken en je favoriete series op Netflix op bingen. We snappen wat Lidl bedoelt, maar dit is anno 2020 eigenlijk waar we de tv alleen maar voor gebruiken, toch?

Doordat deze smart-tv werkt via Android kun je verschillende apps downloaden in de Google Play Store. Al heb je aan Netflix en Prime Video misschien al genoeg. En laten die nou alvast staan geïnstalleerd op de tv. Naast toegang tot de Play Store heeft deze 4K-tv ook een ingebouwde Chromecast en Google Assistant. Alles wat je nodig hebt voor een avondje bankhangen met de benen omhoog dus. Al moet je de popcorn en drankjes voor bij de film nog wel even zelf halen.

Smart tv Lidl
Sharp 50” smart tv (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 359,00 euro

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Sharp 4K smart-tv
Sluiten