Action, Lidl en Aldi superaanbieding: het is altijd tijd voor fondue

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze heerlijke elektrische fondueset.

Wie houdt er niet van een goede pot fondue?

Even serieus, is er iemand die fondue niet kan waarderen? Kaasfondue, chocoladefondue, oliefondue, bouillonfondue, en ga zo nog maar even door. Fondue is voor iedereen, omdat je het letterlijk met alles kunt dat dat te verhitten en vloeibaar is. We horen je denken: ”Oh is dat zo? Ik heb nog nooit van melkfondue gehoord”. Dat kan kloppen. Wij namelijk ook niet. Maar dat betekent niet dat het niet mogelijk en lekker is.

De Lidl verkoopt deze week een elektrische fondueset waarmee je naar hartelust kunt experimenteren met je soja- en havermelk. Of gewoon met een goeie ouwe kaasfondue natuurlijk.

elektrische fondueset Lidl
Elektrische fondueset (Bron: Lidl)

Lidl’s elektrische fondueset is perfect voor ieder weekend

De Lidl heeft de tekst op de website duidelijk nog niet aangepast. Er staat nog iets over kerst, maar ons inziens is het ieder weekend tijd voor fondue. Het verdekte warmte-element onder de pan zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Je kunt de temperatuur van de pan traploos instellen. De vorkjes, deksel en de pan zijn geschikt voor de vaatwasser. Maar aangezien een fonduepan eigenlijk vrijwel altijd compleet leeg wordt gelepeld zou zelfs het schoonmaken met de hand geen probleem zijn.

Je kunt kiezen uit een kersteg-rode uitvoering of voor een strakke RVS-fonduepan. De Lidl geeft je er 8 RVS fonduevorkjes bij met vier verschillende kleuren. Hij heeft een inhoud van drie liter dus het is altijd een goed idee om vrienden of familie je te laten helpen de pan leeg te smikkelen.

elektrische fondueset Lidl
Elektrische fondueset (Bron: Lidl)

Prijs: 19,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 6 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: het is altijd tijd voor fondue
Sluiten