Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 3 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: krachtige Bluetooth soundplate

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze betaalbare soundplate. Perfect voor extra lekker geluid tijdens het binge matchen van je favoriete Netflix-serie.

Iedere tv heeft extra speakers nodig

Laten we eerlijk zijn. Hoe nieuw en luxe je tv ook is, het geluid is nooit helemaal je-van-het. Het geluid is vaak schel en heeft weinig diepte. Dat is jammer, want daardoor mis je de intense ervaring van films en series zoals die bedoeld zijn. Gelukkig is dit ‘probleem’ gemakkelijk op te lossen door een soundplate/soundbase op je tv aan te sluiten. En laat de Lidl er nou net een in de aanbieding hebben deze week.

De Bluetooth stereo TV-soundbase die de Lidl deze week verkoopt geeft een krachtig geluid. Eentje met een niet al te subtiel design, maar wel voor een scherpe prijs.

soundbar sound plate Lidl
Bluetooth soundplate (Bron: Lidl)

Soundplate gemakkelijk te koppelen via Bluetooth

Je kunt deze set onder je flatscreen zetten om wat extra power aan het geluid te geven. Het fijne aan deze soundbase is dat hij werkt via Bluetooth, zoals de meeste recente exemplaren. Daardoor connect je hem gemakkelijk aan je nieuwere tv, maar ook aan je smartphone, laptop en tablet.

Heb je een oudere tv die geen Bluetooth heeft? Dat is geen probleem. Er is namelijk ook gewoon een audiokabel bij deze gadget geleverd zodat ook oudere tv’s gekoppeld kunnen worden aan het speakersysteem. En dat is maar goed ook, want oudere tv’s hebben die extra speakers nog nét wat harder nodig.

Deze soundplate van de Lidl heeft twee 11W speakers en de Bluetooth reikwijdte is 10 meter. Hij wordt geleerd met een HDMI-kabel, Toelink-kabel, AUX-RCA-Kabel en afstandsbediening. Zo kun je er direct mee aan de slag en kun je vanavond nog je favoriete serie binge matchen of film kijken met knallend geluid.

sound plate soundbar Lidl
Bluetooth soundbase (Bron: Lidl)

Prijs: 79,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 6 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: krachtige Bluetooth soundplate
Sluiten