Action, Lidl en Aldi superaanbieding: romantisch sterren kijken met Lidl

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze telescoop die perfect is voor de beginnende sterrenkijker.

Lidl ziet sterretjes

De beginnende sterrenkijker gaat in het donker naar buiten en kijkt omhoog. Daar krijg je na een tijdje een stijve nek van. Bevind jij je in dit stadium? Dan is het misschien tijd om over te stappen naar het serieuzere werk. Wat dacht je van deze refractor telescoop van de Lidl? Dit is een perfecte telescoop om wat dieper in de wereld van astronomie te duiken.

De telescoop heeft een achromatische lens met een diameter van 70 millimeter en met een 700 millimeter brandpuntafstand. Hij vergroot 25 tot 525 keer waardoor jij je favoriete sterren en constellaties goed kunt bekijken. Dankzij de individueel instelbare Zenitspiegel heeft hij een gemakkelijke observatiepositie. Deze buigt het licht namelijk 90 graden om waardoor een eenvoudige inkijk van bovenaf mogelijk is. Zo hoef je je nek dus niet meer 90 procent te buigen om de sterren te zien. Kijk simpelweg in de telescoop die dit werk voor jou doet.

Lidl telescoop
Bresser Refractor telescoop (Bron: Lidl)

Gebruik gratis Sky App voor telescoop

Een handige feature van deze telescoop is de houder voor je smartphone. Je kunt de bijgeleverde Sky App en Astro-software gebruiken voor een overzicht van het sterrenstelsel. Daar vind je een duidelijke virtuele sterrenkaart om ook daadwerkelijk te kunnen plaatsen wat je door de lens ziet. Als je nog niet eerder een telescoop hebt gebruikt is dat geen probleem. Er zit uiteraard een handleiding bij deze gadget, al kan Google je ook altijd een eind op weg helpen.

refractor telescoop Lidl
Refractor telescoop (Bron: Lidl)

Prijs: 89,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 1 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: romantisch sterren kijken met Lidl
Sluiten