Action, Lidl en Aldi superaanbieding: XXL air fryer voor grote snack trek

Uncategorized Lisanne Beijen 12 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks allerlei gadgets in de schappen voor je smartphone, voor tijdens het sporten en nog veel meer. Soms zijn deze gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat deze heteluchtfriteuse van Aldi.

Patat bakken in de keuken zonder stank

Patatten bakken in de friteuse was tien jaar geleden een eenzaam werkje. De frituur moest namelijk vaak in de schuur of zelfs buiten staan om de vieze frituurlucht niet in huis te halen. Dit is verleden tijd. Tenminste, voor wie een heteluchtfriteuse heeft. Die stinkt namelijk niet en kan gewoon in de keuken staan als daar genoeg ruimte is voor nóg een keukenapparaat.

Een heteluchtfriteuse, ofwel een airfryer, bakt allerlei snacks zonder vet. Het is dus eigenlijk een kleine oven, alleen dan speciaal ontwikkeld om jouw groentekroketten krokant en bruin te bakken. Nu horen we je denken: ‘dat kan mijn oven toch ook?’. Dat klopt, maar men houdt nou eenmaal van een grote collectie keukenapparaten en overvolle keukenkastjes. Vraag ons ook niet waarom.

air fryer Aldi
Air fryer (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s XXL heteluchtfriteuse

De heteluchtfriteuse die deze week bij Aldi te koop is heeft een volume van 4,5 liter. Vandaar de naam ‘XXL’. 4,5 liter is groot genoeg om snacks en patat in te bakken voor een gezin van vier. Al hangt dat natuurlijk wel af van hoeveel honger iedereen heeft.

Een airfryer als deze kan naast patat ‘frituren’ ook bakken, braden en grillen. Het is een simpel apparaat voor wie liever lui dan moe is als het op koken aankomt.

air fryer Aldi
Air fryer (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier onze favoriete gadgets uit week 6.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen