Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 9 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: enorme Ultra HD smart-tv

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks allerlei gadgets in de schappen voor je smartphone, voor tijdens het sporten en nog veel meer. Soms zijn deze gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Aldi’s 65” smart-tv.

Is hij wel groot genoeg denk je?

Ken jij of ben jij zo’n persoon die geen tv heeft maar wel iedere avond vier uur lang series binged op Netflix? Geef die persoon dan deze enorme 65” (dat is 163,8 centimeter) cadeau. Oké, een cadeau van 539,00 euro is misschien wat veel, maar je zou je punt er goed mee maken. Netflix bingen vanaf een enorme tv die de hele woonkamer inneemt of vanaf een kleine tablet is namelijk hetzelfde. Of bijna hetzelfde. Van een enorme tv zie je alles namelijk nét een beetje beter. Wie zijn tv-schaamte overboord durft te gooien (ik niet) kan bij Aldi terecht voor deze grote Ultra HD smart-tv van ‘huismerk’ Medion.

smart tv Aldi
Medion smart-tv (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Ultra HD smart-tv

De smart-tv die deze week bij Aldi in de schappen ligt, of beter gezegd ‘in de schappen staat’, is 65” groot. Dat is fors en is een doorn in het oog in het gemiddelde kleine stadse appartement. Wie daar lak aan heeft of wel ruimte heeft weet waar hij deze week terecht kan voor deze deal.

De Ultra HD smart-tv heeft uiteraard een internetbrowser en mediaportaal. In dat portaal is de Netflix-app alvast voor je geïnstalleerd. Helaas betekent dat niet dat je er ook een gratis abonnement bij krijgt; die moet je toch echt zelf betalen.

Prijs: 539,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier onze favoriete gadgets uit week 6.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!