Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 4K smart-tv voor 400 euro

De winkels Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en nog veel meer. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een 4K smart-tv van Toshiba.

Films kijken en gamen nog beter met 4K tv

Een tv met Full HD beeldkwaliteit is prima voor het meeste gebruik. Vind je ‘prima’ niet genoeg? Misschien dat 4K het dan wel voor je doet. 4K is voornamelijk een aanwinst voor wie veel films kijkt en/of gamet. Al profiteer je natuurlijk alleen optimaal van de 4K-beeldkwaliteit als de films en/of games ook in 4K beschikbaar zijn. Gelukkig is dat steeds vaker het geval. Heb je de 4K games en films al maar nog niet de tv? Dan kun je deze week bij Lidl terecht voor een 4K Ultra HD tv van Toshiba.

Android smart-tv Lidl
Toshiba smart-tv (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Toshiba 49” 4K Ultra HD Android smart-tv

Dat lees je goed: het gaat om een Toshiba 49” 4K Ultra HD Android smart-tv. Dat is een hele mond vol. De tv zelf is met zijn 49” (123 centimeter) ook een hele kamer vol. Al hangt dit natuurlijk wel af van hoe groot of klein de kamer is waar hij in staat.

Deze deal van Lidl is niet onmogelijk goedkoop maar ook zeker geen verkeerde aanbieding. Voor dit geld krijg je namelijk een smart-tv van een bekend merk. De 4K tv heeft ingebouwde Chromecast, wifi, en twee 10 Watt speakers. Deze laatsten zijn waarschijnlijk niet erg spectaculair, maar dat geldt eigenlijk voor vrijwel iedere tv. Het is dan ook altijd aan te raden een set sterke speakers of een soundbar aan de tv te verbinden voor de beste 4K Ultra HD kijk- en game-ervaring.

Toshiba smart-tv Lidl
Ultra HD smart-tv van Toshiba (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 399,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 7.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 4K smart-tv voor 400 euro
Sluiten