Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 25 feb 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth hartslagmeter en slaaptracker

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week bijzondere, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. Zo heeft de Lidl deze week dit horloge met Bluetooth hartslagmeter in de schappen liggen.

Lidl’s activity tracker doet het rekenwerk voor je

Fitness trackers zijn sinds de opkomst van Fitbit niet meer weg te denken uit de sportschool en het hardloopbos. Sport is immers niet alleen bedoeld ter ontspanning. We doen het ook om onszelf te pushen, om te presteren en/of om fitter te worden. Fitness trackers, ook wel activity trackers, houden alle gegevens over je prestaties bij en berekenen je progressie of regressie. Al hopen we natuurlijk op de eerste.

Je kunt de meest uitgebreide apps downloaden en de duurste activity tracker kopen, maar uiteindelijk moet je het zware werk toch echt zelf doen. Daarom kun je ook kiezen voor deze Bluetooth hartslagmeter met horloge van de Lidl. Deze tracker heeft een groot aantal functies en kost geen rib uit je lijf. Dat is handig, want die rib heb je waarschijnlijk hard nodig tijdens het sporten.

Bluetooth hartslagmeter horloge Lidl
Bluetooth hartslagmeter (Bron: Lidl)

Bluetooth hartslagmeter met slaaptracking

Het horloge van Lidl geeft een nauwkeurige controle van je prestaties. Je kunt hem gebruiken tijdens het hardlopen, maar bijvoorbeeld ook tijdens het wandelen, fietsen en skiën. Tijdens die activiteiten meet hij bijvoorbeeld je snelheid en afgelegde afstand.

De fitness tracker is voorzien van een pedometer, slaaptracking, en hij berekent je calorieverbruik en meet je hartslag. Dit geeft je een volledig overzicht van hoe het met je fitheid is gesteld. De harstslagmeter werkt met Bluetooth waardoor je alle data gemakkelijk door kunt sturen naar je smartphone. En we zouden het bijna vergeten, maar deze hartslagmeter heeft ook een horloge.

Bluetooth hartslagmeter horloge Lidl
Bluetooth hartslagmeter met horloge (Bron: Lidl)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 9 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth hartslagmeter en slaaptracker
Sluiten