Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 23 feb 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: wees er speedy bij voor deze speedbike

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met een speedbike in de sale.

Het is nooit te laat om je goede voornemens in actie te brengen

We zijn al bijna weer in de laatste week van februari beland wat betekent dat we goed op weg zijn met het volbrengen van onze sportieve goede voornemens. Of niet? Zowel voor wie zich strak aan zijn goede voornemens houdt en voor wie een extra duwtje in de rug kan gebruiken heeft de Lidl een goede deal. Je kunt er namelijk deze speedbike scoren tegen een scherpe prijs. De speedbike was er ook begin januari te koop. Wie hem toen heeft laten liggen kan hem nu dus alsnog in huis halen om die goede voornemens vol te houden of nu werkelijk waar te maken.

Speedbike Lidl
Lidl speedbike (Bron: Lidl)

Lidl’s speedbike voor de fanatieke fietser

Weer of geen weer, met een speedbike in huis is slecht weer geen excuus om niet te fietsen. Dit exemplaar van de Lidl heeft een aantal functies om je prestaties te monitoren. Zo zie je op het LCD-scherm de weergave van tijd, afstand, snelheid en je calorieverbruik. De speedbike is gebruiksvriendelijk waardoor je er op springt en als het ware zo weg kunt fietsen.

Je kunt de weerstand van de fiets gemakkelijk verstellen. Net als de hoogte van het zadel en het stuur trouwens. Lidl’s speedbike weegt 48 kilo en heeft een maximale belastbaarheid van 120 kilo.

Vlak na de feestdagen tikte je deze Racer Bike XL 2 voor 379 euro op de kop. Maar de Lidl heeft een speciale deal voor je. Hij is namelijk nu voor 319 euro van jou. Kun je hem niet achter in je auto naar huis vervoeren? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen hem naar je huis te laten verzenden. Wel zo gemakkelijk.

Speedbike Lidl
Racer Bike XL 2 (Bron: Lidl)

Prijs: 319 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 8 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: wees er speedy bij voor deze speedbike
Sluiten