Action, Lidl en Aldi superaanbieding: digitale platenspeler voor 50 euro

Uncategorized Lisanne Beijen 23 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De winkels Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets in hun winkels webshops. Soms zijn de gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een goedkope digitale platenspeler.

Voor wie nog geen platenspeler op een hipster bijzettafeltje heeft staan

De platenspeler was een paar jaar geleden opeens terug van weggeweest. Menig ouder moest hem van zolder toveren om zijn Gen X en Gen Y kind blij te maken. Vandaag de dag is de platenspeler misschien weer weg van teruggeweest. Al is het nooit te laat om aan te haken bij deze ‘trend’, aldus Aldi. Die verkoopt namelijk deze week (net als Lidl) een digitale platenspeler die zowel langspeelplaten afspeelt als digitaliseert. Daarnaast heeft Aldi’s platenspeler nog een handige functie: hij digitaliseert ook cassettebandjes.

Aldi platenspeler
Digitale platen- en cassettespeler (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: digitale platen- en cassettespeler

Deze goedkope platenspeler van Aldi zet je ‘oude’ muziek makkelijk over op een USB-stick of MP3-speler. Heb je geen MP3-speler of USB-stick meer? Dan kun je ook een SD-kaart gebruiken. De platenspeler van Aldi zet de verschillende titels handmatig en automatisch over zonder daar een computer voor te gebruiken.

Naast het overzetten kan het gadget dus ook worden gebruikt om muziek af te spelen. Aldi’s platenspeler heeft ingebouwde speakers (twee 1.5 Watt speakers). Wie een geweldige geluidskwaliteit verwacht uit dit apparaat komt alleen waarschijnlijk van een koude kermis thuis. Je beleeft waarschijnlijk meer plezier aan je oude favoriete hits door ze over te zetten op je USB-stick en ze vervolgens via je laptop en een set goede speakers af te spelen.

Aldi digitale platenspeler
Digitale platen- en cassettespeler (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 8.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen