Action, Lidl en Aldi superaanbieding: noise cancelling Bluetooth hoofdtelefoon

De winkels Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets in hun winkels en op de hun webshops. Soms zijn de gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Vandaag is dat een van de vele hoofdtelefoons die Lidl deze week verkoopt.

Een van de vele Bluetooth headphones en oordopjes uit week 8

Lidl verkoopt deze week verschillende Bluetooth hoofdtelefoons en -oordopjes. De een is het meest geschikt voor het sporten of voor een wandeling in de buitenlucht en de ander is het meest geschikt voor wie ongestoord wil werken. Klinkt dit laatste je als muziek in de oren? Misschien is deze noise cancelling Bluetooth koptelefoon dan iets voor jou. Een noise cancelling koptelefoon is namelijk hét gadget voor de thuiswerker die zijn thuiswerkplek met een partner of huisgenoot moet delen. Of natuurlijk voor wie dunne muren en lawaaierige buren heeft.

koptelefoon Bluetooth Lidl
Bluetooth koptelefoon met actieve noise cancelling (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Noise cancelling Bluetooth koptelefoon

De Bluetooth hoofdtelefoon die Lidl deze week verkoopt is via Bluetooth 5.0 te verbinden aan je smartphone, tablet of laptop. De Bluetooth-functie heeft een bereik van 10 meter waardoor je prima tijdens het bellen door de kamer kunt ijsberen. Precies, je kunt ook met deze hoofdtelefoon bellen dankzij de geïntegreerde microfoon en kun je die ook gebruiken om Siri of Google Assistant iets te vragen of op te dragen.

Lidl’s noise cancelling hoofdtelefoon heeft een ingebouwde accu die goed is voor zo’n 16 uur luisterplezier. Dankzij de snel laad-functie gaat de hoofdtelefoon weer 3,5 uur mee na 15 minuten opladen.

Of de noise cancelling functie van deze goedkope hoofdtelefoon om over naar huis te schrijven is durven we niet te zeggen. Het is de verwachting dat een hoofdtelefoon voor dit geld geen waterdichte noise cancelling-functie heeft, maar wie weet bewijst Lidl met deze zilveren en zwarte hoofdtelefoon het tegendeel.

Lidl koptelefoon Bluetooth
Noise cancelling Bluetooth hoofdtelefoon (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 8.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: noise cancelling Bluetooth hoofdtelefoon
Sluiten