Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 28 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor wie geen ochtendmens is

De winkels Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets in hun winkels en webshops. Soms zijn de gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week valt Aldi op met deze ‘ouderwetse’ wekkerradio.

Een wekker voor wiens smartphone, zelfs in bed, aan zijn hand is gelijmd

Een smartphone gebruiken als wekker is vaak de voor de hand liggende keuze. Velen van ons vallen immers toch in slaap met het beantwoorden van de laatste berichten op WhatsApp en staan op met het checken van hun favoriete nieuws-app en en Instagram op de smartphone. Een smartphone naast je bed, of zelfs in je bed onder je kussen, kan echter negatieve gevolgen hebben voor slaap en gezondheid door het licht van het beeldscherm en de straling van het toestel. Dit klinkt misschien wat vaag, maar waarom zou je enig risico willen lopen wanneer de oplossing zo simpel is? Een ‘ouderwetse’ wekker biedt deze simpele oplossing. Zo’n wekker scoor je deze week bij Aldi.

wekkerradio Aldi
Multifunctionele wekkerradio (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: wekker met projectie

Wat heb je liever: wakker worden met het felle licht van je smartphone in je ogen of wakker worden met een wijsje in je hoofd? Dit laatste is relaxed, tenminste, als de radio een leuk liedje afspeelt. Aldi’s wekker heeft zowel de optie voor een wekkerradio, maar heeft ook een wektoon en melodie. Deze laatste twee zijn hoogstwaarschijnlijk net zo irritant als de wekkers op je smartphone, alleen dan minus het blauwe licht in je gezicht en de straling onder je kussen.

Naast de drie verschillende wekfuncties heeft Aldi’s wekker ook een projector die de tijd op het plafond of de muur projecteert. Met de projector op het plafond gericht hoef je je dus niet eens om te draaien om te zien hoe laat het is. Al is dit waarschijnlijk niet zo lekker wanneer je niet in slaap kunt vallen en steeds met de tijd wordt geconfronteerd.

multifunctionele wekkerradio
Multifunctionele wekkerradio (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 8.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!