Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth koptelefoon met noise cancelling

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze Bluetooth koptelefoon met noise cancelling.

Lidl’s betaalbare Bluetooth koptelefoon

Merken als JBL en Bose verkopen al jaren Bluetooth headphones met noise cancelling. Deze merken staan bekend om hun goede kwaliteit maar ook om het hoge prijskaartje dat aan de koptelefoons hangt. De aanschaf van een dergelijke koptelefoon vraagt vaak een aardige investering. Wie die investering niet kan of wil maken kan ook bij de Lidl terecht voor een Bluetooth koptelefoon met noise cancelling.

De koptelefoon is ideaal voor wie muziek wil streamen vanaf zijn telefoon of laptop. Doordat de hoofdtelefoon werkt met Bluetooth heb je geen last van snoeren. De volledig opgeladen Bluetooth hoofdtelefoon is goed voor 16 uur luisterplezier. En wanneer hij leeg is kun je hem ook gewoon wel met snoer gebruiken.

Bluetooth headphone noise cancelling Lidl
Bluetooth koptelefoon met noise cancelling (Bron: Lidl)

Actieve noise cancelling voor een prikkie

De belangrijkste feature van deze Bluetooth headphone van de Lidl is dat hij noise cancelling heeft. Dankzij de ANC-functie heeft hij een actieve ruisonderdrukking. Daardoor kun je ongestoord muziek luisteren in de trein of bijvoorbeeld op kantoor. Ook als je geen zin hebt om muziek te luisteren maar wel wat meer stilte kunt gebruiken kun je deze headphones opzetten.

Dankzij deze functie is dit een zeer betaalbare Bluetooth koptelefoon voor wie in ‘stilte’ wil reizen, studeren of werken. Oke, niet helemaal stil, maar wel zonder achtergrondgeluid. De koptelefoon laat zich ook compact opvouwen waardoor je hem klein kunt meenemen.

Bluetooth hoofdtelefoon Lidl
Bluetooth koptelefoon met noise cancelling (Bron: Lidl)

Lidl’s Bluetooth koptelefoon met noise cancelling werkt ook met Siri en Google Assistant.

Prijs: van 49,99 voor 39,99 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 8 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth koptelefoon met noise cancelling
Sluiten