Action, Lidl en Aldi superaanbieding: kleine maar fijne gadget voor de koffiedrinker

Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks verschillende gadgets in de aanbieding in hun winkels en webshops. Soms zijn de gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een elektrische melkopschuimer.

Een gadget voor de cappuccino drinker

Koffiedrinkers bestaan in allerlei soorten. De slurpt het liefst direct na het opstaan aan een kop koffie en de ander drinkt een kop koffie rond een uurtje of vier ‘s middags om het tweede deel van de dag door te komen. Al is er natuurlijk ook die persoon die beide nodig heeft.

Daarnaast bestaat de persoon die zijn koffie drinkt zoals hij is bedoeld (lees: als espresso of op zijn minst zwart) en de ander drinkt hem met een paar toevoegingen. Een beetje suiker hier en een beetje sojamelk daar; laten we zeggen dat smaken verschillen. Wie zijn koffie alleen drinkt als er een dikke dot melkschuim op drijft kan deze week bij Aldi terecht voor een handig apparaat: een elektrische melkopschuimer.

Tristar melkopschuimer Aldi
Tristar melkopschuimer (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: melkopschuimer en -opwarmer

We weten dat een melkopschuimer niet een enorm spannende gadget is, als je het een gadget kunt noemen, maar hij is waarschijnlijk wel handig voor wie van koffie met melkschuim houdt. Een elektrische melkopschuimer als deze tovert iedere soort melk met één druk op de knop om in warme melk met luchtig melkschuim. Aan Aldi’s afbeelding te zien heeft het apparaat één knop en optie. Dat is niet veel, maar is in ieder geval wel lekker overzichtelijk. En dat is ook wat waar. 24,99 euro om precies te zijn.

melkopschuimer Aldi
Tristar melkopschuimer (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 9.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: kleine maar fijne gadget voor de koffiedrinker
Sluiten