Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: multifunctioneel sporthorloge

Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks verschillende gadgets in de aanbieding in hun winkels en webshops. Soms zijn de gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een multifunctioneel sporthorloge van Lidl.

Aan activity trackers, fitness trackers en sporthorloges bij Lidl geen gebrek

De sportieveling kan vrijwel iedere week bij Lidl terecht voor een sportieve gadget. Zo verkoopt het regelmatig activity trackers en sporthorloges. Je hebt natuurlijk maar twee polsen en slechts een (sport)horloge of activity tracker nodig. Je linkerarm is namelijk net zo actief als je rechter; twee activity trackers is een beetje veel van het goede. Zijn jouw beide polsen nog leeg? Dan heeft Lidl deze week een sporthorloge voor je.

Lidl sporthorloge
Sporthorloge (Afbeelding: Lidl)

Sporthorloge is handig maar mist een handige functie

Zoals je van Lidl gewend bent gaat dit horloge tegen een kleine prijs over de (digitale) toonbank. Voor 25 euro koop je dit sporthorloge met onder andere een hartfrequentiemeter (die wordt via de pols gemeten), een slaaptracker en een stappenteller. Daarnaast geeft hij ook je calorieverbruik weer, heeft hij de mogelijkheid voor doelpolstraining. Je zou haast vergeten dat een sporthorloge als deze ook de tijd weergeeft en als stopwatch fungeert.

Met al deze functies verwacht je misschien dat het horloge te koppelen is aan je smartphone via Bluetooth, om daar in een app alle data rustig terug te lezen. Dat is helaas niet het geval. Alle data is terug te lezen op het display van het horloge. De data over je analyseren? Pak er een rekenmachine bij en je hebt wat te doen na die 20 kilometer wandelen.

Lidl sporthorloge
Sporthorloge (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 25,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 9.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!