Action, Lidl en Aldi superaanbieding: apparaat voor wie (geen) groene vingers heeft

Uncategorized Lisanne Beijen 26 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks opvallende gadgets in hun winkels en webshops. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Aldi’s elektrische grasmaaier.

Aldi schiet te hulp

Het gras is altijd groener aan de overkant. Dit is figuurlijk zo maar is in sommige gevallen ook letterlijk het geval. Herken jij dit? Misschien is het dan tijd om het gazon in je voor- en achtertuin beter te onderhouden. Aldi schiet te hulp met deze elektrische grasmaaier die het grasmaaien een stuk makkelijker en sneller maakt zodat jij weer tijd hebt om te piekeren over dat figuurlijke groene gras aan de overkant.

elektrische grasmaaier Lidl
Elektrische grasmaaier (Afbeelding: Lidl)

Simpele elektrische grasmaaier

In de afgelopen weken zagen we al een aantal keer een grasmaaier in de folders van Aldi. Het grote verschil met deze grasmaaier is dat hij niet draait op benzine maar op elektriciteit. Dat maakt de grasmaaier zelf dus ook een stukje groener. Nog een voordeel van een grasmaaier die werkt op elektriciteit in plaats van benzine is dat hij een stuk stiller is. Daar zijn de buren vast ook blij mee.

Volgens de Duitse supermarktketen is dit een onderhoudsarme grasmaaier. Dat is wel zo fijn aangezien een groot gazon bepaald niet onderhoudsarm is. Dankzij de motor met een vermogen van 1800 Watt, de kogellagers en XL-achterwielen voor goede wendbaarheid en snijbreedte van 44 centimeter is dat grasmaaien zo gepiept. Al hangt dat natuurlijk uiteindelijk af van hoe groot het gazon is.

elektrische grasmaaier Aldi
Elektrische grasmaaier (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 74,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 12.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!