Ilona Braam
Ilona Braam Deals 22 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: wekker en draadloze oplader in één

Iedereen heeft bepaalde dingen, die ze standaard naast hun bed hebben liggen. Bij de één staat er misschien altijd een flesje water, terwijl de ander het fijn vindt om een boek bij de hand te hebben om ‘s avonds te lezen. Twee dingen die echter bij de meeste mensen in de buurt van het bed zullen liggen zijn een smartphone oplader en een wekker. Deze week heeft Action iets voor je dat beide dingen combineert. Ze verkopen namelijk een digitale wekker, waar je ook meteen je smartphone op kunt leggen om draadloos op te laden.

Tijd en temperatuur

De wekker ziet er zo’n beetje uit als wat je van een standaard wekker zou verwachten. Het apparaatje komt in een strak design zonder onnodige poespas. Je kunt hem in verschillende kleuren scoren, waaronder zwart, zilver en goud, zodat er altijd wel iets bij zit dat mooi naast je bed staat. Op het display kun je naast de tijd ook zien wat de temperatuur is. Zo weet je ‘s ochtends ook meteen wat je aan moet doen.

 

Action wekker draadloze oplader

Draadloze oplader en meerdere wekkers

Dankzij de dual alarm-functie kun je meerdere wekkers instellen en soms kan dat erg handig zijn. Als je jezelf een beetje kent, weet je bijvoorbeeld dat je ‘s ochtends toch wel gaat snoozen. Als je geen zin hebt om om de paar minuten weer op een knop te drukken, zou je bijvoorbeeld alvast een tweede alarm in kunnen stellen voor een half uur nadat je eigenlijk op had moeten staan. Zoals gezegd is de Action wekker meteen ook een draadloze oplader. Deze zit aan de bovenkant van het apparaat en als je je smartphone er dus op legt, wordt hij ‘s avonds meteen opgeladen voor de nieuwe dag.

 

Action wekker draadloze oplader

Bij Action tot 25 juni

De wekker/draadloze oplader is op het moment te vinden bij Action voor 9,95 euro. De actie duurt tot volgende week woensdag, dus je hebt nog even tijd om je slag te slaan. Ook onderweg in de auto kan het handig zijn om een draadloze oplader bij je te hebben. Helaas kun je die niet meteen ook bij Action scoren, maar AliExpress heeft er wel één voor je. Handig aan de oplader is dat hij meteen ook een houder is voor je smartphone.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Action

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!