Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 19 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: radio, wekker en Bluetooth speaker in-een

Voor gadgets en apparaten kun je wekelijks bij Action, Lidl en Aldi terecht. Daar liggen namelijk iedere week nieuwe items in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 37 week is dat Aldi’s DAB+-radio.

Spotify of radio?

We horen je denken ‘Waarom heb ik een radio nodig als ik de hele dag naar Spotify luister?’. Nou, daarom dus. We weten allemaal dat Spotify erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk is, maar na een tijdje gaat vervelen. Zeker wanneer je nieuwe muziek zoekt en het algoritme van de app stiekem nummers die je al tot vervelens toe hebt geluisterd in een ‘nieuwe’ playlist gooit.

Soms is het lekker om het kiezen van muziek uit handen te geven. Spotify kan dit voor je doen, maar een iets meer ‘retro’ optie is om de radio aan te zetten. Nee, niet de Spotify-radio van een bepaalde artiest of nummer, maar de FM-radio. Dat kan via het internet maar kan ook met Aldi’s radio.

DAB+-radio Aldi
DAB+-radio (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: radio en Bluetooth speaker

De radio die deze week bij Aldi in de schappen ligt is en multifunctioneel beestje. Het gadget speelt muziek van radiozenders af, maar kan dankzij de Bluetooth-functie ook worden ingezet als Bluetooth speaker. Stream simpelweg muziek vanaf je smartphone of een ander apparaat naar deze speaker, ehm, radio.

Aldi’s radio heeft verder een alarmfunctie met de optie voor een zoemer of de wekkerradio. Deze laatste is misschien wel de beste functie van deze radio. Er is maar weinig beter dan wakker worden met een wijsje in je hoofd. Al moet je natuurlijk wel net geluk hebben dat de radio dj een wijsje afspeelt dat je leuk vindt.

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets uit week 37 voor je op een rij, waaronder Bluetooth oordopjes met actieve noise cancelling, een hometrainer, fitness tracker en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!