Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hou bezoek op afstand met wifi video deurbel

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze wifi video deurbel.

Social distancing tot aan je eigen voordeur

Bezoek krijgen is in deze tijd van social distancing niet gebruikelijk. En eigenlijk ook niet wenselijk. Toch gaat je deurbel misschien nog af en toe doordat de pakketbezorger weer wat pakketjes komt afleveren. Dat belletje kun je op afstand afhandelen als je een wifi video deurbel installeert. Zoals dit exemplaar van Lidl.

Dankzij die deurbel communiceer je op afstand met wie er voor je deur staat. Dat is minder asociaal dan de deurbel negeren, en net wat verstandiger dan de deur voor iedereen open doen. Een video deurbel is overigens ook uitermate geschikt voor wie liever lui dan moe is. Je kunt namelijk vanaf de bank zien wie er voor je deur staat. Ook als je bank geen uitzicht heeft op je voordeur.

Lidl wifi video deurbel
Slimme deurbel (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s wifi video deurbel voor je smart home

Een wifi video deurbel werkt simpel: installeer hem buiten bij je voordeur en installeer de bijbehorende app voor Android of iOS. Je koppelt de deurbel vervolgens gemakkelijk aan je account op de app waardoor je via de app bijvoorbeeld de intercom kunt bedienen. De intercom werkt twee kanten op waardoor je niet alleen de persoon hoort die in de intercom praat, maar die persoon jou ook kan horen als je terug praat.

Een andere functie van deze handige deurbel is de bewegingsdetectie en infrarood nachtmodus. Zo hou je via de deurbel gemakkelijk een oogje in het zeil. Wil je iets opnemen dat voor je deur gebeurt? Dan kun je daar de opnamefunctie voor gebruiken. Als je die beelden wil opslaan moet je er alleen wel zelf een SD-kaart in stoppen.

Prijs: 89,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 17 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hou bezoek op afstand met wifi video deurbel
Sluiten