Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 3 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor de muzikant in spé

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met een Yamaha keyboard.

Zoek je een nieuwe hobby? Leer een muziekinstrument bespelen

Het afgelopen jaar heeft velen van op op een nieuw pad gezet. Een pad waarop nieuwe hobby’s werden uitgeprobeerd, zoals puzzels leggen, echte papieren boeken lezen (serieus!) en men ook druk aan het oefenen ging met verschillende muziekinstrumenten. Het jaar duurde lang dus het kan maar zo zijn dat je de elektrische drums, de dwarsfluit en de akoestische gitaar inmiddels helemaal beheerst. In dat geval heeft Lidl een nieuwe uitdaging en tijdsbesteding voor je: een keyboard.

yamaha keyboard Lidl
Yamaha keyboard (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s Yamaha YPT-260 keyboard

Bij Lidl ligt deze week een keyboard van Yamaha in de schappen. Dit keyboard is niet alleen leuk voor kinderen maar als je nog geen piano of keyboard kunt spelen is het zeker ook een uitdaging voor jezelf. Het voordeel aan een instrument als dit in vergelijking met een akoestische gitaar is dat je er een hoofdtelefoon in kunt pluggen. Zo hoef je verder niemand in huis lastig te vallen met je enorm trage leercurve.

Het Yamaha keyboard heeft 61 toetsen, 384 instrumentgeluiden en 130 begeleidingsstijlen. Zo componeer je er met gemak een lekker deuntje op. Tenminste, als je een beetje muziek aangelegd blijkt te zijn. Een verrassende feature van dit keyboard is dat hij op batterijen werkt waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe neemt en hij geen extra stopcontact bezet houdt.

Yamaha keyboard Lidl
Yamaha keyboard (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 79,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 52 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!