Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Netflix & chill vanuit massagestoel

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze luxe massagestoel.

Massage: iedere dag de hele dag alsjeblieft

Oké, dit is geen alledaagse gadget. Al is het er wel een die je het liefst iedere dag zou gebruiken. Deze massagestoel kost een aardige duit, maar dat is hij wellicht ook waard. Hij biedt namelijk veel opties en geeft een complete lichaamsmassage. Wanneer je hem dagelijks gebruikt haal je die duizend euro er zo uit.

Lidl massagestoel
SYNCA Massagestoel (Bron: Lidl)

Lidl’s massagestoel geeft massage op maat

Deze stoel van de Lidl heeft een strak design. We zouden willen zeggen dat hij niet opvalt in je woonkamer, maar dat geldt waarschijnlijk alleen als je hele woonkamer vol staat met massagestoelen. Het is namelijk nogal een fors ding en weegt 32 kilo. Maar dat komt uiteraard doordat hij is voorzien van de nodige elektronica en verschillende massagekoppen.

Lidl’s massagestoel heeft 5 automatische programma’s. Zo kan hij je een kneed- en klopmassage geven voor je hele lichaam. Maar je kunt er ook in gaan zitten voor een massage die zich focust op je bekken en billen. Daarnaast geeft hij ook een revitaliserende luchtdrukmassage. Deze laatste is ideaal als je spieren moe zijn na een lange dag staan of een goede workout.

Zie je deze massages niet zo zitten? Dan kun je ook kiezen voor handmatige massages. Zo richt je de massagefunctie precies in naar jouw voorkeur. Heb je stijve schouders en een zere bovenrug? Dan kun je de stoel met de toetsen omhoog en omlaag precies bedienen hoe jij wilt.

Lidl massagestoel
Massagestoel (Bron: Lidl)

Prijs: 999,00 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer toffe en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 7 kunt vinden.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Netflix & chill vanuit massagestoel
Sluiten