Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 23 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hoe slim is deze slimme thermosbeker?

Tijdens de warme zomerdagen denk je er misschien niet direct aan om een lekker warm kopje thee of koffie mee te nemen in een thermosbeker. ‘Gelukkig’ zijn de Nederlandse zomers niet altijd even warm, waardoor een thermosbeker zelfs in augustus goed van pas komt. De Lidl is het met ons eens en verkoopt daarom deze week een slimme thermosbeker. Voor wie dacht dat thermosbekers al aardig slim omdat ze je drankje zo lekker warm houden; ze kunnen blijkbaar dus nóg slimmer.

Hoe slim is deze beker eigenlijk, Lidl?

Bij een slimme thermosbeker denkt ons 2019-brein direct aan een beker met een bijbehorende app die vertelt wat de temperatuur van ons drankje is en de inhoud van de beker. Misschien kun je nog wel wat slimme functies bedenken. Die kun je dan opsturen naar de bedenkers van deze beker, want de beker beschikt over geen van deze functies. Het slimme aan deze beker is echter de speciale bodem.

Lidl
Bron: Lidl

Een slimme bodem

De bodem van deze thermosbeker is speciaal ontworpen zodat hij niet gemakkelijk omvalt. Ideaal voor de chaoten en klunzen onder ons die her en der een beker omstoten over een toetsenbord of boek. De naam van de beker is ‘genuis’. Dat is misschien wat te hoog gegrepen voor een ‘uitvinding’ als deze. Maar eerlijk is eerlijk, handig is het wel! En voor nog geen 6 euro zeker het proberen waard.

Lidl
Bron: Lidl

Voor wie de zomer nog in zijn bol heeft..

Ook de optimisten onder ons die hun drankjes liever koel houden dan warm kunnen deze week bij de Lidl terecht. De Duitse supermarkt heeft deze week namelijk een koelrugzak in het assortiment. Ideaal voor een dagje op het strand (brrr..), of voor wie er nog op uit trekt om te gaan kamperen. Check deze web-only aanbieding hier als jij de zomer wel in je bol hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!