Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 7 aug 2017

Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 32

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondstruinen in de Action, Lidl en Aldi. Want: geniale gadgets voor nop. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5 gadgets die je niet kunt laten liggen. En echt, ook week 32 stelt niet teleur.

[listicle]

Activity tracker – Aldi

De wearable-markt trekt aan en een gezonde levensstijl is helemaal anno 2017. Aldi speelt altijd lekker in op trends en doet dat deze keer met hun Activity Tracker. [/listicle]

Wie geen zin heeft om meer dan honderd euro neer te leggen voor een Fitbit, en ook de wearable van Xiaomi te duur vindt (of simpelweg Chinezen niet vertrouwt) kan bij de Aldi terecht. Voor slechts 29,99 euro heb je de wearable in je bezit. Dank de Aldi wanneer je ‘s avonds nóg een blokje om loopt om als een bezetene aan die 10.000 stappen te komen.

Action Lidl Aldi

[listicle]

Silvercrest Powerbank 2.000 mAh – Lidl

Een nachtmerrie van velen van ons is een telefoon met lege batterij. Waarschijnlijk weet je de PIN van je telefoon niet eens meer, omdat hij al zo lang niet meer uit is geweest. Ondanks dat het niet vaak voorkomt, kun je maar beter op het ergste zijn voorbereid met de Silvercrest Powerbank op zak.
[/listicle]

Om het leed nog wat te verzachten hebben ze de powerbanks zelfs voorzien van vrolijke prints. Wij gaan zelf voor de roze ‘Keep calm and be a unicorn’ variant. Prijs: 4,99 euro.

Action Lidl Aldi

[listicle]

Dunlop hoofdlamp – Action

Je kent Dunlop misschien als het zelfbenoemde nummer 1 tennismerk van de wereld, maar wist je dat ze ook in de verlichting actief zijn? [/listicle]

Voor een microscopisch klein bedrag kun je bij de Action een Dunlop hoofdlamp kopen met instelbare hoofdband. Handig voor wanneer je gaat kamperen en de weg naar het toiletgebouw moet vinden, of voor een potje nachttennis. Al hebben we niet voor je getest of de lamp sterk genoeg is om de bal te zien aankomen. Maar dat is het proberen voor een bedrag van 1,79 euro zeker waard.

Action Lidl Aldi

[listicle]

Sanitas Slaaparmband SSE 20 – Lidl

Als Telsell nog had bestaan dan was dit apparaat er zeker op verkocht. ‘Komt u ook altijd zo moeilijk in slaap? Ligt u ook altijd uren onrustig in bed waardoor uw partner ook een slaapprobleem heeft? De slaaparmband van de Lidl biedt de oplossing!’. [/listicle]

De slaaparmband heeft wat weg van een band die je om moet wanneer je elektronisch huisarrest hebt, maar volgens de omschrijving is het toch echt een medisch hulpmiddel. De armband voorziet specifieke acupunctuurpunten op de pols van een vibratiemassage en elektrische stimulatie. Dit zorgt voor rust, stressvermindering en slaperigheid. Een wonderding dus. Voor slechts 29,99 euro willen we dit best wel eens testen.

Action Lidl Aldi

[listicle]

Bijtalarm voor vissen – Action

De Action is lekker bondig in het omschrijven van haar producten: ‘bijtalarm voor vissen’. Die bondigheid staat in dit geval niet synoniem voor duidelijkheid. Sinds wanneer hebben vissen een bijtalarm nodig?[/listicle]

Snap je nou wel waar dit ding voor bedoeld is dan is het voor 3,99 euro vast een goede deal. De gadget is zelfs voorzien van LED licht en maakt geluid. Action houdt duidelijk van onduidelijkheid en kiest ook voor een nietszeggende afbeelding. Gelukkig hebben we Google nog.

Action Lidl Aldi

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 32
Sluiten