Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 33

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondneuzen door de Action, Lidl en Aldi. Want: geniale gadgets voor een prikkie. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5.

Thermodrinkbeker – Aldi

Of het buiten nou koud of warm is, een bakkie koffie to go smaakt op ieder moment van het jaar goed. Je eigen thermodrinkbeker meenemen is ook nog eens milieuvriendelijker dan iedere keer zo’n kartonnen Starbucks- of Kioskbeker bij het afval gooien.

De beker is gemaakt van roestvrijstaal om je drankje goed warm of koud te houden. Hij wordt verkocht met of zonder siliconen banderol. Wat een banderol is weten wij ook niet (zelfs Google is het spoor bijster). Maar voor slechts 4,99 euro kunnen we alleen maar blij zijn dat ze het er bij leveren.

Lidl

Powerfix Laserwaterpas – Lidl

Heb je een hekel aan scheef hangende schilderijen en foto’s of ga je je badkamer opnieuw betegelen? Met behulp van deze laserwaterpas komen al je OCD dromen uit en kun je alles op de millimeter nauwkeurig waterpas maken.

In de laserwaterpas zijn twee magneten geïntegreerd waardoor je de waterpas kunt vastklikken op ijzerhoudende oppervlakken. Wanneer je hem niet gebruikt staat hij ook leuk als magneet op de koelkastdeur. Prijs: 9,99 euro.

Lidl

Livergy Heren Lederhose – Lidl

Het mag dan nog wel even duren voordat het Oktober is, maar bij onze Deutsche freunden van de Lidl zijn de voorbereidingen van het Oktoberfest al in volle gang.

Ook al is het geen echte gadget, het is wel een vet ding; een lederhose van honderd procent leder. Mocht je naar het Oktoberfest in München gaan, maak dan de blits met dit lekkere pakje in plaats van met zo’n katoenen ding van de Hema. Ook voor vrouwen heeft de Lidl een aantal bijzonder stijlvolle dirndl’s in de collectie. Und wieviel kostet dat echte stukje leer? 49,99 euro.

Lidl

Dymond wifi repeater – Action

Is de linker eetkamerstoel het enige plekje op de verdieping waar je een beetje fatsoenlijk Wifi ontvangt? Misschien wordt het dan tijd een Wifi repeater aan te schaffen.

De Action verkoopt voor slechts 14,95 euro een wifi repeater. Of dit apparaat er ook voor zorgt dat de rest van de kamer, in plaats van alleen de rest van de keukentafel, ook een goed signaal heeft dat weten we niet. Maar aangezien de gemiddelde wifi versterker rond de veertig euro kost is het sowieso het proberen waard.

Lidl

Blender – Aldi

Dankzij het YouTube kanaal ‘Will it blend‘ weten we dat iPhones, selfiesticks en fidgetspinners niet bestand zijn tegen blenders.

Wil je dit zelf ook eens proberen of gewoon een sapje maken (dat laatste ligt misschien net wat meer voor de hand), dan komt de blender van de Aldi wellicht van pas. De blender heeft bijpassende ledverlichting zodat het blenden nog spectaculairder wordt. Prijs: 34,99 euro.

Lidl

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 33
Sluiten