Action, Lidl & Aldi superaanbieding: QI gadget voor wie (g)een ochtendmens is

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 30 week is dat Aldi’s wekker met ingebouwde QI-oplader.

Goedemorgen! Of minder goede morgen. Dat hangt er vanaf of je een ochtendmens bent of niet. Wel of geen ochtendmens, Aldi heeft een gadget voor je. Eentje die je vroeg uit je bed jaagt of lekker lang laat snoozen: een wekker met QI-lader. Of je het nou leuk vindt of niet; je kunt niet de hele dag in je nest blijven liggen. Zelfs niet op een luie zondag.

Geen smartphone maar wekker naast je bed

Nu horen we je denken: ‘Ik heb al een wekker, genaamd mijn smartphone. Waarom heb ik zo’n ‘ouderwetse’ wekker als deze nodig?’. Nou, die heb je inderdaad niet echt nodig. Hij is wel handig. Laat je smartphone in de keuken of de woonkamer liggen terwijl jij op een oor gaat liggen. Dat is wel zo relaxed. Al heeft Aldi’s wekker een QI-oplader waardoor je waarschijnlijk je smartphone op de wekker wilt leggen. Alsnog naast je bed dus. Wie van zijn smartphone verslaving probeert af te komen heeft dus niet veel aan deze wekker, helaas.

wekker QI lader Aldi
Wekker met QI-lader (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Wekker met QI-functie

Wat kan deze wekker wel? Je wakker maken (dat lukt vast met de optie voor drie alarmen) en je smartphone of smartwatch draadloos opladen (mits die een QI-functie heeft). Daarnaast geeft hij ook de tijd en temperatuur weer. Een multifunctionele gadget dus.

Prijs: 17,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 30 voor je op een rij, waaronder een opblaasbare jacuzzi, budget e-bike, Bluetooth in-ear oordopjes en meer.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: QI gadget voor wie (g)een ochtendmens is
Sluiten