Action, Lidl en Aldi superaanbieding: een veiliger huis voor een kleine prijs

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons iedere week met de soms bizarre, maar vaak handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een parel tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze week besteedt de Lidl aandacht aan de beveiliging van ons huis. Zo schreven we eerder al over een handige deurbel met camera. Vandaag lichten we deze super goede deal uit: een alarmdeurstopper of deur- en raamalarmset.</strong

Je huis beveiligen hoeft niet duur te zijn

Het volledig beveiligen van je huis kan vrij kostbaar zijn. Al is het misschien de kosten waard, gezien wonen met een veilig gevoel veel belangrijker is dan een aantal centen op je bank. Maar mocht je nou niet zulke diepe zakken hebben dan zijn er andere manieren waarop je je huis zelf gemakkelijk slim en veiliger kunt maken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een alarmdeurstopper en/of een deur- en raamalarmset.

De alarmdeurstopper

De alarmdeurstopper kan onder een deur geplaatst worden, net als een gewone deurstopper. Wanneer het alarm is ingeschakeld en iemand de deur probeert te openen dan laat het apparaat een doordringend alarm loeien. Schakel je het alarm uit? Dan kun je de deurstopper ook gewoon als stopper gebruiken.

Lidl alarm
Alarmdeurstopper (Bron: Lidl)

Lidl deur- en raamalarmset

Deze set bestaat uit vier alarmmelders. Plaats de alarmmelders eenvoudig op je deur en raamkozijnen met de bijgeleverde plakstrip. Wanneer iemand vervolgens aan je deuren of ramen rammelt zal het alarm af gaan. Zowel deze set als de alarmdeurstopper werken op batterijen, waardoor je geen onhandige snoeren langs je deuren en ramen hebt lopen.

Lidl alarm beveiliging
Deur- en raamalarmset (Bron: Lidl)

De deurstopper en de set kosten beide 3,99 Euro. Je beveiligt je huis dus voor een kleine 8 Euro. Dat is de investering wel waard lijkt ons zo.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor een prikkie. Check hier de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: een veiliger huis voor een kleine prijs
Sluiten