Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 13 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi Superaanbieding: voedseldroger voor home-made kruiden en meer

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met de soms bizarre, maar meestal handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Er staat iedere week wel een parel tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze week is dat de voedseldroger van de Lidl.

Nog een keukenapparaat er bij: de voedseldroger

De Lidl is niet vies van crazy keukenapparatuur. Mocht jij een grote (Duitse) keuken hebben met veel ruimte over op het aanrechtblad of in de keukenkastjes, check dan deze gadget. Met dit droogautomaat kun je gemakkelijk, vis, vlees, groente, kruiden of fruit drogen. Zo conserveer je de producten zonder conserveringsmiddelen toe te voegen.

Voedseldroger
Voedseldroger (Bron: Lidl)

De voedseldroger wordt geleverd met vijf stapelbare opzetstukken. Daarmee kun je in een keer een hele batch gedroogd eten maken. Je kunt dus stoppen met het tutti-frutti vak in de Albert Heijn leeg te kopen. Met dit apparaat droog je zelf de pruimen, appels, peren, druiven en meer.

Naast fruit kun je dus ook vlees drogen in dit apparaat. Dat ziet er niet echt smakelijk uit. En dat is het misschien ook niet. Maar je hond kan er sowieso van smullen.

Voedseldroger Lidl
Voedseldroger (Bron: Lidl)

Prijs: 39,99 Euro

Een hebbeding? Ja zeker

Het droogautomaat is echt zo’n apparaat dat je niet nodig hebt, maar je wel wilt hebben. Nog een pluspunt aan het droogautomaat is dat hij geschikt is voor de vaatwasmachine. Wie overweegt een voedseldroger in huis te halen heeft sowieso ook een vaatwasser in de keuken. Je kunt de houders zo mee spoelen met de vaat. Daarnaast zijn ze gemaakt van BPA-vrij materiaal.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi, Action en Kruidvat nog veel meer handige apparaten en goedkope gadgets. Check hier gadgets die je deze week in deze winkels kunt scoren. Wie weet liggen ze nog in de schappen of zijn ze nog verkrijgbaar in de webshops.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!