Action & Lidl fietsen ‘m er in: van e-bike tot fietscomputer

#1 Lidl aanbiedingen week 15 2021

Lidl deal: E-bike premium

Lidl verkoopt in week 15 twee verschillende elektrische fietsen. Dit eerste model is het ‘Premium’ model van de twee. Hij heeft zijn naam waarschijnlijk te danken aan zijn 250 Watt middenmotor. De prijs van de e-bike is premium goedkoop; voor 1199 euro is hij van jou. Daar krijg je een forse elektrische fiets voor met accu onder de bagagedrager waarmee je prima wat ritjes op en neer naar de supermarkt kunt maken.

Prophete premium e-bike Lidl
Prophete e-bike Premium (Afbeelding: Lidl)

1199,00 euro

Lidl deal: E-bike Nassau

Lidl’s tweede elektrische fiets is de Nassau Cargo 3. Deze e-bike heeft de looks van een omafiets, alleen dan met een accu onder de bagagedrager en een 250 Watt voorwielmotor. Deze e-bike is zo’n tweehonderd euro goedkoper dan het bovenstaande model maar is ook een prima optie voor je ritjes door de stad. Het gewicht van de fiets staat niet vermeld, maar verwacht geen vederlichte elektrische fiets die je makkelijk naar je appartement op twee hoog tilt. Dat geldt overigens ook voor het hier bovenstaande model. Daar zijn ze simpelweg te grof gebouwd voor (inclusief een flinke accu die waarschijnlijk ook aardig wat weegt)

e-bike Lidl
E-bike met voorwielmotor (Afbeelding: Lidl)

999,00 euro

Lidl deal: LED-fietsverlichtingsset

Lidl helpt je deze week ook meer opvallen in het verkeer. Daarvoor verkoopt het een LED-fietsverlichtingsset die bestaat uit een LED-voorlamp en -achterlicht. Je hebt geen schroevendraaier of gereedschap nodig om de lampen te monteren; ze klikken zo op het frame van je fiets. De lampen springen automatisch aan wanneer het schemert en hebben beide een geïntegreerde Li-Ion accu die via een USB-C kabel is op te laden.

LED-fietsverlichting Lidl
LED-fietsverlichtingset (Afbeelding: Lidl)

17,99 euro

Reageer op artikel:
Action & Lidl fietsen ‘m er in: van e-bike tot fietscomputer
Sluiten