Action & Lidl’s gadgets onder 15 euro: Sony koptelefoon, Bluetooth oordopjes en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 19 2021

Sony koptelefoon MDR-ZX110

Een Sony koptelefoon voor minder dan 15 euro? Het bestaat. Dit exemplaar kost je zelfs maar dertien euro. Voor dit kleine bedrag krijg je een over-ear koptelefoon die je op kunt vouwen (handig wanneer je hem in je tas stopt) en met een frequentiebereik van 12-22000 Hz. Dat is helemaal niet verkeerd. En o ja, je krijgt er ook een snoer bij; deze hoofdtelefoon heeft namelijk geen Bluetooth.

Sony hoofdtelefoon Lidl
Sony hoofdtelefoon (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Elektrische luchtpomp

Opblaasbare items voor in het water zijn leuk, maar tegen de tijd dat je ze hebt opgeblazen heb je haast een zuurstoftekort. Mits je super fit bent natuurlijk, in dat geval: lekker bezig. Wie niet super fit is scoort deze week bij Lidl een elektrische luchtpomp die het zware werk voor je doet.

Deze luchtpomp blaast met een druk op de knop een opblaasbaar rubberen boot of een kinderbadje op. Nog steeds niet omver geblazen? Misschien helpt het dan dat je kunt kiezen uit twee verschillende modellen: een met een 12V-aansluiting en een met een 220/240V-aansluiting.

elektrische luchtpomp Lidl
Elektrische luchtpomp (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Bluetooth selfie-stick met statief

Een selfie-stick lijkt misschien een onhandige gadget om overal mee naartoe te slepen, maar het is je beste vriend voor het maken van een selfie. Een lange arm gebruiken als selfie-stick kan anno 2021 echt niet meer. Oké, een selfie-stick kan anno 2021 eigenlijk ook niet meer, maar Lidl wil van zijn voorraad af dus mocht je er toch een willen kopen dan weet je waar je moet zijn.

Selfiestick met statief Lidl
Bluetooth selfiestick met statief (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Reageer op artikel:
Action & Lidl’s gadgets onder 15 euro: Sony koptelefoon, Bluetooth oordopjes en meer
Sluiten