Action & Lidl’s gadgets onder 15 euro: Sony koptelefoon, Bluetooth oordopjes en meer

#2 Action aanbiedingen week 19 2021

Action deal: Blaupunkt draadloze oordopjes

Lidl verkoopt in week 19 een Sony hoofdtelefoon voor dertien euro maar voor een tientje scoor je bij Action een set Bluetooth oordopjes. Bam. De Blaupunkt draadloze oordopjes hebben een batterijduur van drie uur en worden geleverd met oplaadcase. Over de (geluids)kwaliteit van deze Bluetooth oordopjes mag je zelf oordelen.

Blaupunkt draadloze oordopjes Action
Blaupunkt draadloze oordopjes (Afbeelding: Action)

9,95 euro

Action deal: Smart connect LED-spot

Slimme verlichting hoeft niet veel te kosten, tenminste, niet als het aan Action ligt. Daar scoor je namelijk deze slimme LED-spot voor maar twaalf euro. De spot is geschikt voor buiten en zet je tuin of gevel in de spotlights. Heb je niets om in de spotlights te zetten omdat je de tuin al een jaar geen aandacht meer hebt gegeven en het gras tot aan je gevel is gegroeid? Hou deze twaalf euro dan lekker in je zak.

slimme LED-spot Action
Slimme LED-spot (Afbeelding: Action)

11,95 euro

Action deal: Solarlamp tuinfakkel

Het aller goedkoopste gadget uit week 19 is deze solar tuinfakkel voor net iets meer dan een halve euro. Hoe deze prijs mogelijk is? Daar durven wij niet over de speculeren. Hoe de LED-lamp werkt spreekt wel voor zich; hij laadt zich op met zonne-energie en gaat vanzelf aan zodra het buiten donker wordt. Verwacht geen flitsende heldere verlichting maar eerder een geinig sfeerlichtje dat net (of net niet) het tuinpad verlicht.

solar tuinfakkel Action
Solar tuinfakkel (Afbeelding: Action)

0,64 euro

Reageer op artikel:
Action & Lidl’s gadgets onder 15 euro: Sony koptelefoon, Bluetooth oordopjes en meer
Sluiten