Action, Groupdeal & Aldi: superaanbieding: activity tracker

Bij Action, Groupdeal en Aldi vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met deze sportieve activity tracker.

Activity tracker vermomd als horloge

Of je nou houdt van hardlopen, crossfit, wielrennen of gewoon graag een rondje wandelt: een activity tracker is altijd handig. Hij houdt je beweging bij en geeft je inzicht in je fitheid en gezondheid. Waar ze voorheen voornamelijk door atleten werden gebruikt om hun prestaties te monitoren zie je anno 2020 een activity tracker om allerlei verschillende polsen. Al valt het niet altijd op dat het om een activity tracker of fitness tracker gaat.

Dit laatste geldt ook voor de activity tracker die je deze week voor een scherpe prijs op Groupdeal kunt scoren. Een tracker als deze lijkt op het eerste gezicht meer op een gewoon horloge waardoor hij ook prima bij je alledaagse- of werkkleding past.

activity tracker Groupdeal
Activity tracker (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s Activity Tracker Smartu

De Activity Tracker Smartu monitort je gezondheid op verschillende manieren. Zo heeft hij onder andere een ingebouwde hartslagsensor, verschillende sportmodi en een slaapbewakingsfunctie. Daarnaast heeft het slimme horloge ook ondersteuning voor meldingen van je smartphone. Die koppel je makkelijk via de bijbehorende app en Bluetooth aan het strakke horloge.

Deze stijlvolle activity tracker van Groupdeal heeft een touchscreen. Zo zie je in een paar simpele bewegingen alle gezondheidsdata die de tracker over je heeft verzameld.

Activity tracker Groupdeal
Activity tracker (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 42 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi: superaanbieding: activity tracker
Sluiten