Action & Lidl in party modus: de beste en ergste kerstgadgets van week 50

#1 Lidl aanbiedingen week 50 2019

Silvercrest draadloze outdoor contactdozenset of stopcontacten met afstandsbediening

Een huis dat volledig is behangen met kerstverlichting vraagt om een aantal extra stopcontacten. Daar speelt de Lidl slim op in met deze draadloze outdoor contactdozenset en stopcontacten met afstandsbediening. Bedien al je kerstverlichting met een druk op de knop. De afstandsbediening heeft een zogenaamde ‘masterfunctie’ die ontvangers apart of tegelijkertijd aan of uitschakelt.

Action Lidl stopcontacten
Stopcontacten met afstandsbediening (Bron: Lidl)

14,99 Euro

LED-lichtgordijn of -lichtnet

Heb je een saaie schutting of muur in je tuin die wel wat kerstsfeer kan gebruiken? Maar vind je het te ver gaan om er een grote kerstman op te schilderen? Dat begrijpen we. Gooi er dan een LED-lichtgordijn of -lichtnet overheen, et voilà. Het lichtgordijn of lichtnet hebben respectievelijk 96 of 160 LED’s en zijn geschikt om buiten op te hangen.

Lidl Action LED-lichtgordijn
LED-lichtgordijn of -lichtnet (Bron: Lidl)

11,99 Euro

Melinera 3D-lichtslangfiguur

Wie he-le-maal los wil gaan met kerstverlichting kan niet zonder een 3D-kerstfiguur van LED-lampjes. Zet de arrenslee en het rendier in je tuin voor extra sfeer en extra bekijks. Weet je echt niet van ophouden? Dan kun je ook voor de rendier mét arrenslee kiezen.

3D-lichtslangfiguur kerst Lidl
3D-lichtslangfiguur (Bron: Lidl)

17,99 Euro

Opblaasbaar kerstfiguur

Komt het woord ‘subtiel’ niet voor in jouw vocabulaire? Dan word je vast blij van dit opblaasbare kerstfiguur. Hij heeft decoratieve verlichting en een geïntegreerde ventilator. Mits een van je buren hem niet stiekem lek prikt, kun je dit ding dus dag en nacht laten staan.

Lidl Opblaasbaar kerstfiguur
Opblaasbare kerstman of sneeuwpop (Bron: Lidl)

19,99 Euro

Reageer op artikel:
Action & Lidl in party modus: de beste en ergste kerstgadgets van week 50
Sluiten