Action, Lidl & Kruidvat superaanbieding: de fitness tracker Fitbit Charge 2

De Kruidvat, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. Net als de Aldi en Lidl heeft de Kruidvat deze week een fitness tracker in de schappen liggen. Maar de Kruidvat is misschien wel baas boven baas met deze Fitbit Charge 2.

Kruidvat verkoopt óók een fitness tracker

Ondanks dat de Lidl en Aldi zeer betaalbare en betrouwbare fitness trackers verkopen deze week, weten we niet of die op kunnen tegen deze Fitbit. De deal van de Kruidvat is namelijk ook erg scherp. De smartwatch gaat voor nog geen 50 Euro over de toonbank. Daarmee is hij nog steeds duurder dan de activity trackers van de Aldi en Lidl, maar het is zeker geen verkeerde deal.

De Fitbit Charge 2 doet wat de meeste activity trackers ook doen. De gadget is al een aantal jaar geleden uitgebracht maar werkt nog steeds prima voor wie zijn activiteit wil tracken. Hij functioneert als stappenteller, telt de traptreden die je klimt en de calorieën die je verbrandt. Daarnaast meet hij de afstand die je op een dag aflegt, je hartslag en je slaappatroon. Voor dit laatste moet je het horloge wel uiteraard ‘s nachts omhouden.

Fitbit Charge 2 Kruidvat
Fitbit Charge 2 (Bron: Kruidvat)

Fitbit Charge 2: uitgebreide functies

De Charge 2 heeft ook een aantal functies die bedoeld zijn om je workouts nog beter te monitoren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor hardlopen, wandelen, fietsen, hiken en nog wat workouts. Zo kun je nog betere data verzamelen van je beweging en wat dit met je lichaam doet.

Een functie die nog noemenswaardig is is de Cardio Fitness Score. Daarbij gebruikt de combineert het horloge data over je hartslag, je workouts en je leeftijd om een score te berekenen. Die vertelt je hoe goed of slecht jij er voor staat voor je leeftijd en geslacht.

Fitbit Charge 2 Kruidvat
Fitbit Charge 2 in zwart en paars (Bron: Kruidvat)

Kruidvat verkoopt de smart watch deze week voor 49,00 Euro in plaats van 143,00 Euro.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 1 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Kruidvat superaanbieding: de fitness tracker Fitbit Charge 2
Sluiten