Action & Lidl’s sportieve gadgets: van elektrische mountainbike tot SUP

Uncategorized Lisanne Beijen 27 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

#1 Lidl aanbiedingen week 21 2021

Prophete e-mountainbike

Wie sportief is, avontuurlijk en niet genoeg kan krijgen van mountainbiken kan een elektrische mountainbike overwegen. Een e-MTB laat je namelijk nog harder fietsen en nog verder dankzij de ingebouwde 250W achterwielmotor. Dit is een extreem goedkope elektrische mountainbike voor de beginnende mountainbiker die geen goud geld wil uitgeven aan een elektrische fiets, maar toch zo nu en dan dat extra steuntje in de rug wil tijdens een recreatief en sportief ritje.

Prophete e-MTB Lidl
Prophete e-MTB (Afbeelding: Lidl)

999,00 euro

Hometrainer

Ga je liever niet de koude buitenlucht in met een elektrische mountainbike? Geen probleem. Je kunt ook binnen in je eigen woonkamer een rondje fietsen op een andere soort elektrische fiets: een hometrainer. Deze hometrainer is eenvoudig te bedienen via de fietscomputer waarop je uit een van de acht weerstandsniveaus kiest.

hometrainer Lidl
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

279,00 euro

Yamaha Kinder jetski

Een van de meest opvallende gadgets van deze week is deze mini jetski van Yamaha. We noemen hem ‘mini jetski’ maar eigenlijk is hij bedoeld voor kinderen. Hij is dus meer speels dan sportief, maar we wilden je hem niet onthouden. Wie minder dan 70 kilo weegt en korte benen heeft kan namelijk prima wat rondjes over het water crossen met dit geinige ding. Of nou, crossen… 3,2 kilometer per uur is eerder touren dan crossen maar het is vast vermakelijk.

Kinder jetski Lidl
Yamaha Kinder jetski (Afbeelding: Lidl)

279,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen