Action & Lidl’s sportieve gadgets: van elektrische mountainbike tot SUP

Uncategorized Lisanne Beijen 27 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

#2 Action aanbiedingen week 21 2021

Action deal: Sport oordopjes

Bluetooth oordopjes voor minder dan tien euro? Waarom ook niet, Action. Deze kleine oordopjes zijn met name bedoeld voor de sportievelingen onder ons, te zien aan de kabel die achter de nek langs gaat. De Bluetooth oordopjes zijn aan elkaar verbonden met deze kabel waardoor je, als je er een kwijt raakt, je ze beide kwijt bent. Al is de kabel er natuurlijk voor bedoeld om ze juist niet allebei kwijt te raken.

Action sport oordopjes
Sport-oordopjes (Afbeelding: Action)

6,95 euro

Action deal: Fietspomp

Wie zo fanatiek (of roekeloos) fietst dat de banden van zijn fiets continue plat zijn heeft een goede fietspomp nodig. Of dit exemplaar van Action met maximaal 7 bar goed genoeg is betwijfelen we, maar goedkoop is hij wel. De pomp heeft een nanometer, opzetstukken en helpt je in ieder geval weer even vooruit wanneer je fiets een platte band heeft.

fietspomp Action
Fietspomp (Afbeelding: Action)

7,95 euro

Action deal: Opblaasbare SUP

Een rondje SUPpen kan enorm inspannend zijn maar je kunt het ook rustig aan doen. Hoe je het ook went of keert; je kunt niet om de inspanning heen van het oppompen van de SUP. Of je daarna nog zin hebt om de elfstedentocht te SUPpen is aan jou. Action’s opblaasbare SUP wordt geleverd met drukpomp, peddel en rugzak.

opblaasbare SUP Action
Opblaasbare SUP (Afbeelding: Action)

179,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen